Mici degradări la ștrand, remediate în 24 de ore

La nicio săptămână de la inaugurare, de pe bazinul principal al ștrandului din Suceava au început să se desprindă bucăți de gresie și unele colțare. Primarul Ion Lungu a catalogat problema drept minoră și a explicat că, cel mai probabil, degradarea s-a produs din cauza fenomenul îngheț-dezgheț, cu atât mai mult cu cât bazinele au stat pline cu apă pe parcursul iernii. Ștrandul este în garanție și problema a fost remediată pe cheltuiala constructorului la mai puțin de 24 de ore.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close