Protest cu aproximativ 3000 de sindicaliști la Suceava, în cea de a treia săptămână a grevei generale din învățământ

Aproximativ 3000 de sindicaliști din Educație au ieșit în stradă, la Suceava, marți, în ziua în care s-a intrat în cea de a treia săptămână de grevă generală în învățământul românesc. ”Suceava îndrăznește, nu cedăm!” a fost mesajul principal al protestatarilor. Cu acesta și cu mai multe alte mesaje scrise pe bannere ori pancarte, oamenii au plecat într-un protest al tăcerii prin oraș, trecând, din nou, și pe lângă sediile PSD și PNL. Mai mult, sucevenii au anunțat că semnează cu toții scrisoarea deschisă a colegei lor, profesoara Felicia Vranău, prin care aceasta a transmis: “Eu îndrăznesc” și i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis, care i-a certat recent pe profesori pentru că “îndrăznesc să pună în dificultate examenele naționale”.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close