Dulceața de trandafiri este fină, delicată și, cu siguranță, cea mai parfumată dintre dulcețuri. Un simbol al rafinamentului în epoca interbelică, lingurița de dulceață de trandafiri alături de un pahar cu apă rece era răsfățul suprem pentru musafirii care călcau pragul caselor boierești. E vremea trandafirilor și urmează o rubrică parfumată: ”Gătește și zîmbește” dulceață de trandafiri de Damasc, alături de Adina Țibu!
Authors
-
Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.
View all posts -
Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.
View all posts