Zoo Rădăuți – atractivă online și în realitate

Grădina Zoologică din Rădăuți reprezintă un mijloc relaxant de a petrece timpul liber, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Puțini știu că, la Rădăuți, este al doilea parc zoologic din țară, ca vechime, fiind înființat în anul 1975. Aici, oameni cu suflet mare îngrijesc animalele cu mare dragoste, astfel că majoritatea viețuitoarelor au primit un nume. Iar postările despre isprăvile animalelor expuse pe pagina de socializare a Grădinii Zoologice Rădăuți adună mii de like-uri și sute de distribuiri.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adina Țibu

    Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close