Micii producători suceveni au umput ”Raftul cu Bunătăți Locale” de la Profi

Bunătățile producătorilor locali din județul Suceava își găsesc un valoros loc pe Raftul cu Bunătăți Locale, odată cu extinderea acestui concept și către șase dintre magazinele din județ ale Profi, rețea de retail românească.
Conceptul face parte din cel mai amplu program românesc de susținere a micilor producători de la noi, demarat de Profi. Acest concept a fost inaugurat la magazinul Profi Super din localitatea Sf. Ilie și vine în sprijinul producătorilor, astfel încât aceștia să se concentreze pe o producție de calitate, după rețete tradiționale, și să ajungă mai ușor la consumatori.
În fiecare zi, Raftul cu Bunătăți Locale își întâmpină cu prețuri mici clienții în județul Suceava la Profi Super Sf. Ilie, dar și la magazinele Profi din alte cinci localități ale județului: Suceava, (Str.Nicolae Balcescu, nr. 4), Bosanci, Marginea, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close