Propuneri pentru ștrand: maxim 700 de persoane simultan și lunea închis

Primăria Suceava vrea să limiteze la 700 numărul de persoane care vor putea folosi simultan Ștrandul Ițcani, pentru evitarea supraaglomerării. De asemenea, se dorește ca, în zilele de luni, ștrandul să fie închis, pentru lucrări de mentenanță. Propunerile vor fi discutate și supuse aprobării în ședința extraordinară de Consiliu Local din 19 iunie. Deschis în urmă cu două săptămâni, ștrandul a fost pur și simplu luat cu asalt. Cea mai aglomerată zi a fost cea de vineri, 2 iunie, când, pe lângă gratuitatea accesului la ștrand, și transportul public din oraș a fost gratuit, fiind Vinerea Verde. Totalul persoanelor înregistrate de sistemul de acces la Ștrand, cu turnicheți, a depășit 2.000 în cursul acelei zile.

Autor

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close