Evenimente memorabile marca Auchan

La 15 ani de la deschidere, Auchan Suceava lansează un nou serviciu: organizarea de evenimente, în locația aleasă de client. Indiferent că este o zi onomastică, un botez sau o petrecere între prieteni, Auchan are soluția, prin intermediul serviciilor de catering.
Pentru evenimente, Auchan pune la dispoziția clienților o gamă largă de aperitive: rulade, brânzeturi, legume proaspete și mezeluri de cea mai bună calitate, alături de platouri calde, pregătite cu măiestrie de profesioniști, adevărate tablouri culinare! Iar un pahar de vin este de nelipsit la orice masă, astfel că Auchan vă pune la dispoziție o gamă variată de vinuri și cocktailuri preparate, pe loc, de profesioniștii dispuși să vă fie alături la eveniment. Echipa de la Auchan vă este alături pentru a garanta reușita evenimentului dumneavoastră. Iar pentru cei mici, diverse sortimente de pizza și garnituri la alegere sunt pregătite cu atenție, alături de baghete proaspete și alte sortimente de pâine pregătite în brutăria Auchan, pentru a satisface și cele mai exigente gusturi. Desertul poate fi sub forma unui spectaculos candy-bar.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close