Hai în câmpul cu lavandă! Oază de liniște mov, la Ipotești – Suceava

Este timpul florilor de lavandă, iar movul intens s-a răspândit și pe dealurile Bucovinei.
La doar 5 kilometri de municipiul Suceava, la Ipotești, un câmp cu lavandă parfumată este locul perfect pentru a petrece momente memorabile alături de cei dragi. Proprietara, Adela Hostiuc, s-a întors din Anglia, împreună cu familia, pentru a dovedi că se poate trăi frumos și la noi. Iar cum ”omul sfințește locul”, Adela a transformat terenul din spatele casei într-un lan cu lavandă, o oază de liniște deranjată doar de zumzetul albinelor. În plus, este locul perfect pentru o ședință foto!

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adina Țibu

    Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close