Autotutilitară confiscată și amendă de 15.000 de lei pentru transport de deșeuri metalice fără aviz

O autoutilitară care transporta 1.800 kg deșeuri metalice feroase și neferoase, fără a deține documentele necesare a fost confiscată, iar șoferul acesteia a primit o amendă de de 15.000 lei. Acțiunea face parte dintr-un plan comun de control al comisarilor Gărzii de Mediu Suceava, care, împreună cu reprezentanții I.P.J. Suceava – Serviciul Rutier, au efectuat filtre pe principalele căi de acces ale județului Suceava. În scopul verificării legalității activităților de transport al deșeurilor provenite din construcții, feroase, neferoase, haine uzate, anvelope uzate și vehicule scoase din uz, au fost oprite și verificate 116 autovehicule și autoutilitare. Aceste acțiuni vor continua, anunță Garda de Mediu Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adina Țibu

    Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close