O șansă în plus pentru Alex, în Grădina cu Timp de la Cristine de Casă

Micuțul Alex este un băiețel special, în vârstă de 4 ani și 6 luni, diagnosticat cu fenilcetonurie (sau PKU) încă de la vârsta de 5 săptămâni. Aceasta este o afecțiune genetică rară, care îl împiedică pe Alex să se dezvolte normal din cauza lipsei unei enzime esențiale în organismul său. Din păcate, nu există tratament medicamentos pentru această afecțiune, iar singura opțiune pentru el este o dietă strictă, care să excludă proteinele și să se bazeze pe alimente speciale, precum paste aproteice, orez aproteic și înlocuitori de ou, făină și biscuiți, dar și prafuri speciale, destul de costisitoare. Câțiva buni prieteni de-ai Cristinei și-au donat timpul și munca pentru acest eveniment deosebit.
Banii încasați de la toți vizitatorii Grădinii cu Timp vor merge către cauza umanitară a acțiuniii: O Șansă În Plus pentru Alex!
La Grădina cu Timp, donațiile au însumat 6000 de lei în doar câteva ore. Poți ajuta și tu, cu donații în contul de pe ecran. Prin asociația pe care au înființat-o, părinții lui Alex sprijină si alți copii din țară.

ASOCIATIA PKU SUCEAVA,
IBAN: RO31RNCB0234162789500001
cont in RON deschis la Banca Comerciala Romana S.A.
SWIFT code: RNCBROBU

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close