O oră în plus la Ștrandul Municipal Suceava. 14 mii de persoane s-au scăldat de la 1 iunie

Iubitorii de scăldat au la dispoziție o oră în plus de program la Ștrandul Municipal Suceava. De joi, 20 iunie, ștrandul se deschide de la ora 9:00 și funcționează până la ora 20:00, cel puțin până la finalul lunii august. Ștrandul Municipal are trei bazine de înot, dintre care unul pentru adulți, unul pentru copii și un bazin cu apă sărată. Toate bazinele au apă încălzită, la minimum 24 de grade Celsius. Intrarea costă 5 lei pentru copii, 10 lei pentru elevi și studenți și 20 de lei pentru adulți. De la deschidere, din data de 1 iunie, la Ștrandul Municipal Suceava au fost peste 14.000 de persoane. Chiar dacă au fost mai multe situații în care vizitatorii au alunecat pe gresie la ieșirea din bazine, o primă încercare de a rezolva situația a fost făcută. Dacă rășina antiderapantă care a fost aplicată nu se va dovedi suficientă, la încheierea sezonului estival este posibil să fie schimbată pardoseala.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close