Femeie cercetată pentru nedeclararea unei sume mari de bani

Biroul Vamal Siret cercetează o femeie cu cetățenie dublă, română și ucraineană, asupra căreia au găsit o sumă mare de bani pe care îi avea într-un rucsac. Femeia a fost depistată mergând pe jos, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere al frontierei, lucru care a ridicat suspiciuni unui echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret. Polițiștii de frontieră au oprit persoana în cauză si au efectuat verificări suplimentare. Astfel, în rucsacul pe care îl avea asupra ei, au descoperit 100.000 de dolari. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a declarat polițiștilor de frontieră că banii îi aparțin, dar nu deține dovada declarării în vamă. Echipajul a predat femeia și suma de bani Biroului Vamal Siret.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close