Festivalul Național al Păstrăvului, desfășurat în comuna Ciocănești, a debutat, luni cu un eveniment mult așteptat de întreaga comunitate: omologarea ciorbei ciocăneștene. Maestrul bucătar Horia Vârlan a gătit, la foc de lemne, ciorba care definește gustul unic al deliciului mănăstiresc, sub atenta supraveghere a părintelui Artenie, cel care a creat povestea culinară.
Authors
-
Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.
-
Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.