Autostrada A7, în grafic, Cadastrul, problemă spinoasă

Autostrada A7 pe sectorul Pașcani-Suceava va avea două loturi, iar Suceava-Siret va fi împărțit în trei loturi, întrucât zona de la Drumul Național 2H către Vama Siret va fi finanțată printr-un alt program al Uniunii Europene și va fi drum expres. Primul lot va avea o lungime de aproape 63 de kilometri, iar cel de-al doilea, va avea 55,7 km din care 26,00 km cu profil autostradă și 29,70 km cu profil de drum expres. Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră a avansat destul de mult cu studiile și obținerea avizelor, însă este nevoie de urgentare a cadastrului, astfel încât exproprierea să se facă fără incidente. La Palatul Administrativ din Suceava s-au reunit reprezentanți ai CNAIR, ai instituțiilor avizatoare și ai localităților situate pe traseul viitoarei A7 de la Pașcani până la Siret.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close