Gătește și Zâmbește: Un zâmbet frumos vine din interior. Ce aport aduc brânzeturile pentru sănătatea orală?

Fie că vorbim despre un pahar de lapte, despre iaurt sau despre brânză și cașcaval, toate sunt considerate alimente sănătoase pentru dinți. Brânzeturile sunt, de altfel, în topul alimentelor recomandate de medicii stomatologi. Acestea ajută la secreția de salivă la autocurățarea danturii. În plus, calciul din brânză și fosfații din lapte și din lactate echilibrează necesarul de minerale care se pierd din cauza altor alimente. În ediția Gătește și Zâmbește din această săptămână aflăm de la conf.univ.dr. Alexandru Nemțoi, de la Clinicile Dentalis, ce aport aduc brânzeturile pentru sănătatea orală.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adina Țibu

    Adina Țibu a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă și radio a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare ”Gătește și Zâmbește!” De aici, până la a fi un membru cu locul său în echipă, n-a fost cale lungă. Câștigătoare a unui premiu național în Jurnalism Comunitar, Adina crede în valorile locale, iar corectitudinea în comunicare, pe înțelesul publicului, este regula ei de bază în transmiterea informațiilor.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close