Accident teribil în județul Botoșani. Din patru pasageri, doar un copil a supraviețuit

Nu e nevoie de mai mult de o mașină ca o nenorocire să se petreacă pe șosea. La fel ca în nenorocirea de la Dorna Candrenilor, unde patru tineri din zona Rădăuți și-au pierdut viața, joi noapte, în județul Botoșani o nouă tragedie s-a produs pe șosea. Vă avertizez că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional. Doi adulți și un copil și-au pierdut viața în zona localității Crasnaleuca, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț abrupt. Doar un copil de 10 ani a fost scos în viață. Era singurul care purta centura de siguranță. Ulterior, s-a constatat că șoferul consumase o cantitate apreciabilă de alcool.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close