Mormane de grindină transformate în frigider

Codul Galben de instabilitate atmosferică care a fost valabil până luni dimineață a adus grindină în zona de munte a județelor Suceava și Neamț. La Stulpicani, o familie a găsit motiv de distracție de pe urma fenomenelor meteo și a transformat un morman de grindină într-un frigider în aer liber, numai bun pentru răcit berea. Conform meteorologilor, au fost averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă au fost de 20…25 l/mp și izolat peste 40 l/mp. Nu au scăpat de furtuni nici sucevenii din zona Gura Humorului, Cornu Luncii, Mălini, Frasin, Păltinoasa, Slatina, Valea Moldovei, Drăgoiești, Berchișești, Capu Câmpului.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close