Un nou început: aproape 114.000 de elevi au mers din nou în bănci în județul Suceava

113.997 de elevi au început școala în județul Suceava, alături de aproape 9000 de cadre didactice. Noul an școlar aduce cu el nu numai dorința de cunoaștere, ci și oportunitatea de a crea amintiri și prietenii pentru viață. Cu uniforme noi, nelipsitele flori și mai ales emoțiile revederii cu colegii și profesorii sau ale pășirii pentru prima dată în careul școlii, alături de părinți la fel de emoționați, cu toții au așteptări mari de la acest nou început. În vreme ce situația școlilor din județul Suceava s-a îmbunătățit îmbucurător în ultimii zece ani, lucrurile sunt încă departe de a fi rezolvate. Într-un raport al Inspectoratului Școlar Suceava se arată că mai puțin de jumătate dintre unitățile de învățământ din județul Suceava au autorizație sanitară de funcționare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close