Agricultura eco: calitate si cantitate (ukrainian language subtitle)

Eco și Bio sunt etichete pe care tot mai mulți consumatori atenți cu ceea ce consumă le caută. Însă pentru ca produsele să ajungă pe rafturile magazinelor munca pornește din fermă. Pentru ca munca să dea și roade, iar rezultatele să se înscrie în continuare în agricultura ecologică, este nevoie și de adjuvanți. Legumicultorul Vasile Mătrășoaie din Bursuceni testează de ani buni îngrășăminte bio și erbicide ecologice, iar rezultatele se văd în solarii și în fermă.

Екоземлеробство: якість і кількість Еко та Біо – це етикетки, які шукають все більше споживачів, які обережно ставляться до того, що вони споживають. Але щоб продукція потрапила на полиці магазинів, робота починається з ферми. Щоб робота приносила плоди, а результати реєструвалися і надалі в органічному
сільському господарстві, потрібні також ад’юванти. Овочівник Vasile Mătrășoaie з Bursuceni роками випробовує органічні добрива та екологічні гербіциди, і результати видно в теплицях та на фермі.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close