Suceava: Încălzire, începând din 9 octombrie, în sistemul centralizat de termoficare

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că, luni, pe 9 octombrie 2023, a început furnizarea căldurii în sistemul centralizat, iar prioritate la punerea în funcțiune o au punctele termice la care sunt racordate unitățile de învățămînt, internatele și instituțiile medicale. Primarul a dat asigurări că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii și a subliniat că prețul gigacaloriei pentru populație va rămâne cel de anul trecut, respectiv 240 de lei/gigacalorie. Ion Lungu a declarat că a fost la punctul termic de pe strada Mihai Viteazul. ”Începînd de astăzi se dă căldură în zonă și până miercuri va fi în tot orașul. Sunt îndeplinite condițiile legale pentru furnizarea căldurii, și anume ca temperatura exterioară să fie sub 10 grade trei zile consecutiv”, a declarat primarul Sucevei.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close