49 de ucraineni, angajați cu carte de muncă în județul Suceava (ukrainian language subtitle)

49 de ucraineni s-au angajat cu contracte de muncă în județul Suceava. Casier, ajutor bucătar, infirmier, muncitor necalificat, tehnician dentar sunt câteva dintre meseriile alese de refugiații de război. Cei mai mulți au fost angajați de români, dar sunt și câțiva care lucrează la conaționali care și-au deschis afaceri la Suceava. 48 de firme au fost deschise de către cetățeni ucraineni în județ de la izbucnirea războiului.

49 українців, офіційно працевлаштованих з дозволом на роботу в Сучавському повіті. У Сучавському повіті працевлаштовано за контрактом 49 українців. Касир, помічник кухаря, медсестра, некваліфікований робітник, зубний технік – ось деякі з професій, які обирають біженці які тікали від війни. Більшість з них були працевлаштовані румунами, але є й такі, що працюють у співвітчизників, які відкрили бізнес у Сучаві. З початку війни громадянами України в повіті відкрито 48 підприємств.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close