Cauzele rectificării negative, conform președintelui PSD Suceava

Guvernul nu a rămas fără bani, dar va fi rectificare negativă, transmite președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, ca replică la opiniile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că Guvernul apelează frecvent la transferuri din fondul de rezervă. Parlamentarul sucevean susține că toate aceste sume ar fi trebuit alocate către ministere în urma unei rectificări bugetare, care însă depinde în mare măsură de Legea privind măsurile fiscal-bugetare pe care și-a asumat guvernul răspunderea. Însă rectificarea nu se poate face înainte de pronunțarea Curții Constituționale și de intrarea legii în vigoare. Ioan Stan arată cu degetul către USR și Forțe Dreptei care au sesizat legea la CCR.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close