Consiliul Național al IMM-urilor din România cere de la Suceava reformarea reală a statului

Consiliului Național al IMM-urilor din România va propune Guvernului modificări în structurile statului român printr-o reformă reală a mediului public. Unul dintre pași ar fi comasarea unor instituții publice care activează în același domeniu sau măcar coordonarea lor regională. Un al doilea punct în strategia prezentată de conducerea IMM-urilor la Suceava este sprijinirea mediului de afaceri, cu câteva exemple concrete pentru județele cel mai afectate de războiul din Ucraina. Mesajele au fost transmise cu prilejul Galei Oamenilor de Afaceri 2023, organizată la Suceava, pentru a evidenția mod special firmele sucevene care au împlinit 30 de ani de activitate, dar și a le sărbători pe cele care sunt de mai puțin timp pe drumul antreprenoriatului.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close