Asfaltarea bulevardului principal al Sucevei, încheiată

Asfaltarea bulevardului principal al Sucevei a fost încheiată, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu. Lucrarea nu este finalizată în totalitate, nu este recepționată, mai sunt lucruri de corectat, dar “în mare parte este terminată”, a precizat primarul Lungu. “Mulțumesc sucevenilor pentru răbdarea de care au dat dovadă, cât s-a lucrat în aceste 3 luni pe timp de noapte. Mă bucur că a reuşit acest proiect, asfaltarea pe timp de noapte, și s-au inspirat și alții de la noi. Mulțumesc firmelor de construcții care au lucrat, și în mod special firmei SUCT Suceava, care a asfaltat de la intrarea în municipiu, de la Cartierul Tinereții din Burdujeni, până la Policlinica Areni”, a declarat Ion Lungu.Potrivit acestuia, în perioada următoare se vor executa și marcajele, după uscarea asfaltului turnat.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close