Aeroportul Suceava, al cincilea din țară ca număr de pasageri în perioada ianuarie-septembrie 2023

În primele nouă luni ale acestui an, pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” au fost peste 650.000 de pasageri. 608.000 dintre aceștia, care reprezintă o pondere de 93%, au folosit calea aerului pentru a pleca în străinătate. Aceste valori, făcute publice de președintele Consiliului Județean Suceava, sunt considerate argumente puternice pentru a-i convinge pe alți operatori să opereze de pe Suceava, în condițiile în care de la finele acestei luni, Wizz Air renunță la baza operațională de la Suceava și la cinci zboruri internaționale de la Suceava. Tot statisticile arată că aeroportul sucevean se situează imediat după aeroporturile regionale Otopeni, Cluj, Iași și Timișoara, și că în continuare merită investit atât în extinderea infrastructurii aeroportuare, transmite Gheorghe Flutur.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close