Ziua Armatei, la Suceava

Ziua Armatei Române a fost sărbătorită la Suceava printr-o ceremonie militară și religioasă în centrul municipiului, în Piața Tricolorului. Au fost prezente oficialitățile locale și județene și mai mulți parlamentari suceveni. Ceremonia a început cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți din Suceava. Au urmat apoi cuvântările oficialităților, respectiv a primarului Ion Lungu, a prefectului Alexandru Moldovan, a vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Vasile Tofan și a comandantului Centrului Militar Județean Suceava. Printre oficialitățile prezente la ceremonie s-au numărat parlamentarii Ioan Balan, Angelica Fădor, Doru Acatrinei, vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, viceprimarii Sucevei, Lucian Harșovschi și Teodora Munteanu, subprefectul Cristian Șologon, precum și numeroși șefi de instituții din județ.

Autor

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close