Lansare colecții de ochelari de lux la NOVAOPTIC

Pasiunea pentru ochelari ne-au adus mai aproape la evenimentul organizat de către Novaoptic cu prilejul lansării colecțiilor de ochelari de soare și vedere pentru sezonul toamnă-iarnă 2023.
Alături de echipa Novaoptic invitații au putut să descopere cele mai noi tendințe din industria opticii, precum și să exploreze produse de lux, cu design elegant și performanțe excepționale.
Au fost expuse peste 600 de modele de ochelari semnate de cele mai mare case de modă care au schimbat istoria fashion-ului precum Gucci, Saint Laurent. Alături de acestea, în magazinele Novaoptic vei găsi exclusiv colecțiile Pomellato, Chloe, Bottega Veneta, colecții pline de feminitate, rafinament care configurează traseul modei pentru noul sezon.
La Novaoptic afli mereu care sunt cele mai noi tendințe în materie de ochelari, ce piese iconice au lansat cele mai prestigioase case de modă din lume…

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close