Târg de Toamnă româno-ucrainean: frumusețea prieteniei în culori și gusturi (ukrainian subtitle)

O zi deosebită de celebrare a frumuseții și diversității culturale, unde copii din Ucraina și România s-au reunit pentru a sărbători toamna într-un mod unic! Vorbim despre ziua în care s-a desfășurat un târg de toamnă, pentru care mici artiști din ambele țări au creat decorațiuni tomnale minunate, pictând frunze colorate și colectând fructe de sezon pentru a le utiliza în proiectele lor creative. Cu banii strânși din vânzări, copiii vor merge împreună la un film.

Румуно-українській осінній ярмарок: Краса дружби в кольорах і смаках

Особливий день для святкування краси та культурного розмаїття, де діти з України та Румунії зібралися разом, щоб зустріти осінь унікальним способом! Мова йде про день, коли відбувся осінній ярмарок, для якого маленькі митці, з обох країн, створили чудові сезонні оздоблення, розмальовуючи різнокольорове листя та збираючи сезонні фрукти для використання у своїх творчих проектах. На гроші, зібрані з продажів, діти разом підуть у кіно.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close