Fii bine cu tine! Cumpărăturile compulsive

Se știe că după o sesiune de shopping te simți mai bine, lucru care este permis și destresant în multe situații, dar atunci când faci din acest lucru un obicei, nu se mai cheamă plăcere, ci cumpărături compulsive. La această etapă, nu-ți mai aduc fericire, atrage atenția psihologul clinician Mihaela Pavăl. Cum pot fi evitate cheltuielile excesive? Dacă nu ești în zona de dependență, poți sa-ți recapeți controlul banilor folosind strategii pe care le aflați din rubrica Fii bine cu tine.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close