Expoziția ”The Musical Man”, în premieră la Shopping City Suceava

Până pe 15 noiembrie 2023 sunteți invitați să descoperiți expoziția interactivă de instrumente muzicale și sonorități ”The Musica Man”, în premieră, la Shopping City Suceava. Înconjurați de note muzicale, de portative și instrumente autentice, veți putea descoperi o parte din istoria și evoluția culturii muzicale din jurul lumii. Expoziția “The Musical Man” aduce, în premieră în România, zeci de instrumente și coloane sonore unice, completate de butaforii, de instalații și zone muzicale interactive pentru toate vârstele și elemente de decor originale, importate din peste 15 țări: din Europa și până în îndepărtatul Orient, din Africa și până în Americi.
Expoziția interactivă de instrumente muzicale și sonorități The Musical Man este inițiată de Asociația ESCU și poate fi vizitată în centrul comercial Shopping City Suceava, până pe 15 noiembrie 2023, zilnic, între orele 09.00 -21.00. Accesul este gratuit.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close