AELIA Healing Center, noua experiență de remodelare corporală și epilare definitivă

Practic, de la începutul lunii noiembrie, No Fat Zone a devenit Aelia Healing Center, un centru care oferă o experiență wellness holistică, care îmbină tehnologiile avansate de remodelare corporală cu terapiile naturale, pentru a ajuta oamenii să creeze un salt calitativ în starea lor de bine și să obțină corpul pe care și l-au dorit. Odată cu aceasta, Aelia Healing Center a diversificat gama de servicii pe care le oferă. Este vorba atât despre proceduri de remodelare corporală, cât și despre proceduri de epilare definitivă.
Aelia Healing Center se găsește în Suceava, pe strada Dimitrie Dan, nr. 4. Pentru informații suplimentare, puteți contacta numărul de telefon 0753451656 sau accesa pagina de facebook: aeliahealingcenter.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close