Caritate, testări gratuite, stare de bine, la evenimentul ”Oprește cancerul de col uterin”

Caritate, testări gratuite, stare de bine, asta s-ar putea spune pe scurt despre evenimentul ”Oprește cancerul de col uterin”. Anul acesta, proiectul Televiziunii Intermedia s-a deschis și mai larg comunității, fiind organizat pe parcursul unei zile întregi. 140 de femei au fost testate gratuit pentru depistarea precoce a cancerului la sân și a celui de col uterin. Alte câteva sute au celebrat sănătatea și starea de bine și au făcut o faptă bună! A fost ediția a 9 – a a evenimentului “Oprește cancerul de col uterin”, organizat de Televiziunea Intermedia, cu sprijinul celor de la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și de la IRO Iași.

Autor

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close