Probleme din cauza ghețușului. Mai mulți pacienți au ajuns la urgențe

Ceața densă de miercuri nu a produs neplăceri numai în traficul aerian, ci și la sol. Stratul subțire de polei depus pe șoselele și trotuarele din Suceava au fost o provocare, în special pentru pietoni. Opt persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic „Sf. Ioan cel Nou”, după ce au alunecat și au căzut pe gheață. Trei copii și cinci adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale, de la imobilizări cu orteze, la ghipsare și chiar intervenții chirurgicale în cazul fracturilor. În 6 decembrie, în intervalul orar 13:15 – 17:00, Administrația Națională de meteorologie a emis avertizare nowcasting de ceață valabilă pentru zona joasă a județului Suceava, dar și pentru județul Botoșani. Ceața a determinat scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, iar asociată cu burniță a favorizat formarea poleiului și a ghețușului.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close