Comentariul Zilei – 1 Februarie 2024

Cătălina Biholar și jurnalistul Sorin Avram vă prezintă Comentariul Zilei.

Autor

 • Televiziunea Intermedia

  Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

 • Vasile Varga Acum 3 săptămâni

  Bună ziua,
  Domnule Sorin Avram, afirmațiile pe care le-ați făcut în legătură cu obținerea permisului de conducere cred că că ar trebui un pic corectate.
  Ceea ce ați văzut pe parcursul a câtorva secunde că se întâmplă în alte mașini (mânuța delicată și „servirea mesei”) nu cred că pot justifica comentariul răutăcios făcut la adresa celor care doresc obținerea permisului de conducere (în niciun caz nu caracterizează modul de instruire a cursanților).
  Părerea mea este că procentul de 20% pe care îl dați pentru obținerea permisului vine ca o frustrare a nereușitelor în ceea ce vă privește dar și o jignire a celor care pregătesc cursanții pentru reușită.
  Este o desconsiderare a activității instructorilor, care, în cvasimajoritatea lor își fac datoria.
  V-ar „pica bine” să vă spună cineva că PERMANENT activitatea d-stră este în proporție de 80% inutilă sau greșit realizată? Nu ar fi o bătaie de joc față de eforturile pe care le faceți și față de seriozitatea necesară realizării acestor eforturi?
  Mai gândiți-vă!

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close