Trei suceveni pe podium la Dracula Open 2024

Trei boxeri suceveni au urcat pe podium la turneul internațional Dracula Open 2024. Constantin Vodă și Șerban Stoica, de la CSM Suceava, și Marina Apetroae, de la ACS Șomuz Fălticeni, au câștigat bronzul la competiția desfășurată la Ploiești.

Noul sezon din boxul românesc a debutat cu turneul internațional Dracula Open 2024. Competiția s-a desfășurat în perioada 12-19 februarie,
în sala sporturilor Olimpia din Ploiești și a reunit sportivi din 26 de țări. Delegația României a câștigat 10 medalii de aur, 9 de argint și 44 de bronz.
Printre performerii turneului din Prahova s-au numărat și 3 suceveni. Campioni naționali de cadeți în 2023, Constantin Vodă și Șerban Stoica, sportivi antrenați de Andu Vornicu, la CSM Suceava, au luat bronzul la categoria 46 de kg și, respectiv, 48 de kg. Turneul internațional cu 26 de țări participante.
”Este foarte greu să concurezi împotriva unor sportivi din Azerbaidjan, Uzbekistan, etc., care au toate condițiile necesare pentru a face performanță. Noi am ajuns la acest turneu cu ajutorul unui prieten. Deci, fără cuvinte, am reușit clasarea pe podium, totuși. Sunt mândru de voi, Constantin Vodă și Șerban Stoica, forța Suceava” a transmis antrenorul Andu Vornicu pe pagina de Facebook.
Vicecampioana națională de junioare Marina Apetroaie, sportiva antrenată de Vasile Nistor la ACS Șomuz Fălticeni, a câștigat medalia de bronz la categoria 57 de kg.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close