“Cupa Prieteniei” la oină, ediția a 2-a

Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului va găzdui joi a doua ediție a turneului interjudețean de oină pentru gimnaziu și liceu intitulat “Cupa Prieteniei”. La competiție vor participa 19 echipe de băieți și fete din județele Iași, Neamț, Botoșani și Suceava.

Turneul interjudețean de oină pentru elevi de gimnaziu și liceu, intitulat Cupa Prieteniei, este organizat de Colegiul Alexandru Cel Bun, Gura Humorului și Școala Gimnazială Frasin, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Primăria Orașului Gura Humorului, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, Federația Română de Oină și Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava. A doua ediție a acestui turneu va avea loc joi 22 februarie în sala polivalentă a Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului și va reuni 19 echipe de băieți și fete de la mai multe școli și licee din județele Iași, Neamț, Botoșani și Suceava.
Este vorba despre Colegiul Alexandru Cel Bun, Gura Humorului, Liceul Teoretic Vasile Alecsandri, Săboanii Neamț, Liceul Tehnologic Mihai Eminescu Dumbrăveni, Liceul Tehnologic Ștefan Cel Mare și Sfânt Vorona Botoșani, Școala Gimnazială Frăsin, Școala Gimnazială Ștefan Cel Mare Putna, Școala Gimnazială Aurelian Stanciu Salcea, Școala Gimnazială Gherăiești Neamț și Școala Gimnazială Parcovaci Iași.
Responsabili cu organizarea evenimentului sunt profesorii Elena Mariana Bejenar și Iulian Bârzu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close