Incendiu într-un apartament din Suceava. Pisici și câini decedați, porumbei salvați

Un incendiu puternic a izbucnit într-un un apartament de pe strada Narciselor din municipiul Suceava, în care cinci pisici și a trei câini s-au intoxicat cu fum. O pisică găsită în viață a fost tratată de echipajul SMURD B2, iar medicii veterinari au preluat animalul pentru tratament de specialitate. Pompierii au reușit să salveze șase porumbei din apartamentul afectat. Focul a fost generat, cel mai probabil, de un acumulator electric lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime omenești, dar, din nefericire, 5 pisici și 3 câini din interiorul apartamentului au fost găsiți decedați, cel mai probabil în urma intoxicării cu fum. În interior se mai aflau 6 porumbei care au fost salvați de către colegii mei. De asemenea, unei pisicii s-a administrat oxigen de către echipajul SMURD, aceasta având semne vitale, ulterior fiind preluată de către un reprezentant al adăpostului Casa lui Patrocle și transportată la un cabinet veterinar pentru tratament de specialitate.
În urma incendiului au ars și s-au degradat bunuri din interiorul apartamentului.

“Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un acumulator electric lăsat nesupravegheat.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close