Mihai Guriță, invitat de onoare la Farul-Oțelul

Mihai Guriță a dat lovitura de start a meciului dintre Farul Constanța și Oțelul Galați, disputat în etapa a 27-a a Superligii și încheiat la egalitate, scor 1-1. Fostul atacant sucevean, ajuns la 51 de ani, a jucat la ambele echipe, reușind 22 de goluri pentru Farul și 31 pentru Oțelul.

Component de bază al formației care a disputat finala Cupei României în 2005, Mihai Guriță a îmbrăcat tricoul alb-albastru în peste 120 de partide și a marcat 23 de goluri pentru Farul.

Moment emoționant pentru suceveanul Mihai Guriță, a ajuns la 50 de ani fostul atacant a fost invitat să dea lovitura de start a meciului dintre Farul Constanța și Oțelul Galați. Disputat în etapa 27 a Superligii și încheiat la egalitate, scor 1 la 1. Mihai Guriță a jucat la ambele echipe, reușind 22 de goluri pentru Farul pentru Oțelul.

În cariera sa, Mihai Gurița mai jucat pentru CSMM Suceava, Foresta Fălticeni, Steaua, Gloria, Buzău, Săgeata-Năvodari, Cetatea Suceava, Rapid CFR Suceava și Sporting Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close