Victor Pancu a încetat din viață

Doliu în voleiul sucevean. Fostul jucător și antrenor al echipei de volei CSM Suceava, profesorul Victor Pancu a încetat din viață, luni, la vârsta de 74 de ani.

Fostul jucător și antrenor al echipei de volei CSM Suceava, profesorul Victor Pancu, a încetat din viață luni seara la vârsta de 74 de ani. Acesta se confrunta de ceva vreme cu probleme medicale. În septembrie 2022 a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volanul mașinii sale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, poli-contuzii și accident vascular cerebral ischemic acut.
Victor Pancu s-a născut în decembrie 1949 la Botoșani. Adică jucător și antrenor de volei la CSM, CSM și LPS Suceava, dar și președinte al Asociației Județene de Volei Suceava.
La echipa de volei a clubului sportiv municipal Suceava, Victor Pancu a activat ca jucător și antrenor timp de 48 de ani.
Cele mai bune rezultate au fost locul 5 în prima ligă și locul 4 în Cupa României, performanță reușită la finalul sezonului 1983.
După ieșirea la pensie, Victor Pancu i-a predat ștafeta de antrenor fostului său elev, Tudor Orășanu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close