S-au stabilit optimile Cupei României

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a stabilit, prin tragere la sorți, programul meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza județeană. Partidele se vor disputa în manșă eliminatorie, pe 20 martie.

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a stabilit prin tragere la sorți programul meciurilor din cadrul optimilor de final ale Cupei României, faza județeană. Partidele se vor disputa în manșa eliminatorie pe 20 martie.
Capul de afiș îl ține confruntarea dintre Juniorul Salcea și Juniorul Suceava, echipe clasate pe podiumul Ligii a IV-a la jumătatea campionatului. În faza optimilor se vor mai disputa următoarele meciuri. Juniorul Fălticeni – Recolta Fântânele. Polul Nord Falcău Brodina – ASA Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Voința Zvoriștea – Viitorul Liteni. Releul Mihoveni – Minerul Iacobeni. Moldova Drăgușeni – Bradul Putna. Șoimii Gura Humorului – Șomuzul Preutești. Și Progresul Frătăuții Vechi – Bucovina Dărmănești. Fotbalul va reveni pe stadioanele din județul Suceava pe data de 10 martie cu meciurile din Liga a IV-a.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close