Despre Afaceri și Alte Taxe – Creditele “IMM INVEST” în 2024

Una dintre veștile bune din zona de business în acest an este faptul că vor fi acordate din nou credite prin IMM Invest. Marile avantaje ale acestui tip de credite pentru întreprinderile mici și mijlocii este că nu necesită garanție din partea celui care împrumută, iar dobânda este subvenționată de stat pentru un an. În plus, o linie este dedicată și întreprinderilor mari. Pentru ce categorii de domenii de activitate sunt posibile creditările prin IMM Invest aflați de la consultantul fiscal Loredana Mihăilă, din rubrica ”Despre afaceri… și alte taxe”.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close