Femeile din PSD Suceava și-au ales consiliul politic de 1 martie

Femeile din Partidul Social Democrat și-au ales Consiliul Politic la nivelul județului Suceava în cardul unui eveniment care a avut loc pe 1 martie. La eveniment, alături de 600 de doamne social-democrate, a participat ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero. O femeie este cea care se va regăsi pe listele PSD la alegerile europarlamentare din partea organizației Suceava.
https://youtu.be/6IgNBy4EdDI\

Pe 1 martie, deloc întâmplător, ne-am întâlnit ca să ne alegem organele de conducere ale acestei minunate organizații care crește pe zi ce trece.

Ministrul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intontero, a participat la Consiliul Politic Județean al OFSD Suceava,
alături de aproximativ 600 de doamne din Organizația Femeilor Social-Democrate. Ministrul Egalității de Șanse a vorbit despre implicarea femeilor în politică, dar și despre faptul că reprezentantul organizației PSD Suceava în alegerile europarlamentare de anul acesta este o femeie, președinta Femeilor Social-Democrate, Larisa Blanari. Implicarea femeilor alături de bărbați, alături de tineri, alături de persoanele cu experiență este foarte importantă și întotdeauna s-a văzut în județele unde a existat o promovare din partea tuturor categoriilor socio- profesionale, dar și din partea femeilor, a bărbaților, a tinerilor, rezultatele pentru cetățenii au fost mult mai bune. De aceea și aici, la Suceava, în continuare, îmi doresc să avem parte de o promovare a femeilor și pe această cale felicit conducerea organizației PSD a județului Suceava pentru că au decis, prin vot, să trimită în Parlamentul European o femeie deșteaptă, o femeie implicată, o femeie harnică, o femeie care își iubește cetățenii acestui județ spre cum își iubește familia Larisa Blanari. Alături de Organizația Femeilor Social-Democrate Suceava, la Consiliul Politic Județean al OFSD, au participat și liderii formațiunii la nivel județean, de care președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputații Mirela Adomnicăi, Eugen Bejinariu, George Mândruță, George Șoldan, dar și candidatul la primăria Sucevei, Vasile Râmbu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close