LPS Suceava, în sferturile Cupei – Național U17

LPS Suceava s-a calificat în sferturile Cupei României la fotbal Național U17. În șaisprezecimi, echipa antrenată de Andrei Ițco a câștigat pe terenul celor de la FC Bacău cu 4-5, după executarea loviturilor de departajare.

La un an după calificarea în sferturile Cupei Elitelor U16, generația 2006-2007 de la LPS Suceava a reușit o nouă performanță.
Tinerii fotbaliști antrenați de Andrei Ițco s-au calificat în sferturile Cupei Naționale U17, după o victorie obținută pe terenul celor de la FC Băcău. Sucevenii au condus cu 0 la 1 printr-un gol înscris de Ștefan Petraru, dar s-au văzut egalați în ultimul minut al timpului regulamentar. LPS Suceava și-a asigurat calificarea la loviturile de departajare unde s-au impus cu 3 la 4 prin transformările lui Sebastian Burlacu, Cosmin Toderan, Matei Crăciun și Ștefan Răcolciuc. Pentru echipa de fotbal sub 17 ani a liceului cu program sportiv Suceava, acesta a fost primul meci oficial din 2024.

Gruparea suceveană va relua la finalul acestei săptămâni jocurile din playoff-ul campionatului național, unde ocupă primul loc după patru etape. LPS Suceava va întâlni a treia clasată, Ceahlăul Piatra Neamț, sâmbătă de la ora 14, pe terenul sintetic din campusul Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close