Podul de la Milișăuți a ajuns la etapa montării grinzilor

Desfășurare de forțe, luni dimineață, pe 11 martie 2024, pe șantierul podului de la Milișăuți. Lucrările de reabilitare au ajuns la etapa montării grinzilor. Potrivit DRDP Iași, trei macarale și două trailere au fost mobilizate la Milișăuți și au de turnat un total de 44 de grinzi, iar operațiunea se va încheia săptămâna aceasta. Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a asistat luni dimineață, în teren, la demararea lucrărilor pentru montarea grinzilor și a confirmat termenul.

„Am fost și eu prezent în zona podului peste Râul Suceava din localitatea Milișăuți, asistând în primul rând dimineață la demararea procedurilor pentru montarea grinzilor și la montarea primei grinzi. Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentantul beneficiarului, vorbesc de dirigintele de șantier și managerul de proiect de la DRDP Iași, dar și al constructorului, termenul de finalizare a etapei de montare a grinzilor va fi undeva în jurul datei de 15 martie. În funcție și de vreme, din ce am văzut, există o implicare a constructorilor și seriozitate în același timp. Ei au contractat o echipă pentru montarea grinzilor cu macarale de mare capacitate de 100 și de 300 de tone. Am convingerea că întârzierile acumulate de-a lungul realizării acestui proiect, care, din păcate, nu mai pot fi recuperate, sunt stopate, astfel încât acest proiect de infrastructură extrem de important pentru județul Suceava, va fi realizat în termenul asumat de beneficiar.”

Lucrările la podul de pe DN2H Milișăuți-Rădăuți ar trebui să fie terminate în luna iunie a acestui an.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close