Fundația ”Ana – Inimă de Copil”: Sprijin financiar pentru mame greu încercate

Într-o atmosferă plină de emoție și solidaritate, la căminul cultural din Mitocu Dragomirnei, a avut loc un eveniment umanitar cu dedicație specială pentru mamele ale căror copii se confruntă cu probleme de sănătate. Fondatoarea și președinta Fundației “Ana – Inimă de Copil”, Larisa Blanari, a oferit sprijin financiar unui număr de 23 de mame, în timp ce primarul Radu Reziuc a contribuit cu un gest dulce, câte un tort și un buchet de flori.

Cu o prezență impresionantă, sala de spectacole din mitocul Dragomirnei, care poate găzdui aproximativ 300 de persoane, a fost complet ocupată. Alături de această cauză nobilă s-a aflat de pe scenă Cătălin Crișan, care a oferit un recital, care a încălzit inimile tuturor celor prezenți. În declarația sa, președintele Fundației Ana Inimă de Copil, Larisa Blanari, le-a vorbit participanților despre angajamentul Fundației de a continua să sprijine mamele ale căror copii se confruntă cu probleme de sănătate, cărora le oferă sprijinul necesar în acest moment dificil al vieților și al copiilor lor.
Larisa Blanari a oferit sprijin financiar unui număr de 23 de mame, în timp ce primarul Radu Reziuc a contribuit cu un gest dulce, câte un tort și un buchet de flori. Evenimentul a fost onorat și de prezența deputatului PSD Eugen Bejinariu, ca o dovadă de implicare și susținere a întregii Comunități pentru această cauză nobilă.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close