Luna august aduce, din nou, la Cetatea de Scaun Festivalul de Rock și Festivalul Medieval

Cetatea de Rock și Festivalul Medieval se anunță a fi, și anul acesta, evenimente de mare anvergură. Luna august aduce, din nou, în Cetatea de Scaun a Sucevei cele două festivaluri care atrag mii de participanți. Organizatorii au anunțat detalii interesante, pe care le descoperim în materialul următor:

23-25 august 2024 este perioada de desfășurare a festivalului Cetatea de Rock a Sucevei.
”V-am promis la finalul ediției de anul trecut că în anul 2024 revenim cu Cetatea de Rock a Sucevei acolo unde v-ați obișnuit și unde este cel mai bine auzită și simțită, în șanțul de apărare al cetății! Așa și facem! au transmis organizatorii, Consiliul Județean Suceava și Muzeul Național al Bucovinei. Potrivit acestora, intervențiile din cadrul etapei a doua de restaurare a Cetății de Scaun a Sucevei
permit anul acesta ca festivalul să se întoarcă în locul consacrat, prin urmare intensă și cu mare drag organizată pentru iubitorii genului rock și ai Cetății de Scaun a Sucevei.
Ediția de anul acesta se anunță una specială. În câteva zile va fi transmis și lineup-ul complet. Deocamdată este știut și anunțat prețul biletelor, cu precizarea că se plătește intrarea în cetate, nu concertul. Prețurile sunt 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari, 5 lei pentru studenți sau elevi. Biletele se pot achiziționa direct de la Casa Custodelui a Cetății de Scaun a Sucevei în ziua concertelor sau online pe platforma booktes.com. Cât privește Festivalul Medieval, acesta se va desfășura între 15-18 august 2024.
”Facem cunoscut cu această carte a noastră tuturor celor care o vor vedea și o vor auzi citindu-se că binevoim cu inima curată și iluminată
și cu toată bunăvoința noastră și facem pentru pomenirea vremurilor de mult trecute Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare spre dreapta și cinstita cunoaștere a vremurilor de mult apuse. Între zidurile Cetății de Scaun a Sucevei vor fi vremuri tihnite și veselie pentru tot norodul cu danțuri, pehlivani și întreceri ale vitejilor oșteni”, au transmis organizatorii.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close