Coloanele de TIR-uri au revenit pe DN 2 spre Siret. Au reapărut și gunoaiele arunca-te aiurea

Deșeurile aruncate pe marginea drumului DN 2 spre Siret au devenit o problemă din nou, odată cu revenirea coloanelor de TIR-uri în zonă. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a solicitat, joi, autorităților să găsească soluții pentru evitarea acestei practici nedorite. Potrivit informațiilor furnizate de DRDP Iași, cozile de TIR-uri pe sectorul DN 2, între Bălcăuți și Siret, din județul Suceava, au reapărut, iar odată cu ele au revenit și deșeurile aruncate la întâmplare pe marginea drumului. Această situație este generată de numărul mare de autovehicule care tranzitează zona în direcția ieșirii din țară spre Ucraina.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close