Erika Giurcă, Claudiu Huțanu: Miss, respectiv Mister Bucovina 2024

Erika Giurcă și Claudiu Huțanu, ambii elevi ai Colegiului de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, sunt Miss, respectiv Mister Bucovina 2024. Concursul a reunit, joi seară, finaliști ai concursurilor de boboci din 12 licee sucevene, care au avut de trecut peste 5 probe inspirate dintr-un serial în mare vogă în rândul tinerilor. Evenimentul s-a aflat la ediția a X-a.

La Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava a avut loc joi pe 14 martie 2024 concursul Județean Miss și Mister Bucovina, ediția a 10-a, finala liceelor.
A fost vorba de o competiție organizată între liceele sucevene, unde au participat perechile finaliste de la unitățile școlare din întreg județul Suceava. Concursul a fost organizat de Asociația de Ajutorare a Copiilor și Tinerilor Dotați, Talentați și din Sistemul de Protecție a Copiilor Aflate în Dificultate, EORACTIV Suceava, Asociația Plai Străbun și Școala de Dans Interrob Studio, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Asociația Alex Group, în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Teatrul Municipal.
Evenimentul a constat în desfășurarea finalei liceelor, unde și-au confirmat participarea elevi din 12 unități liceale, ce au obținut titlul de Miss și Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din județ. Liceul Tehnologic Iorgu Vârnav Liteanu Liteni Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava Colegiul Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți Colegiul Național Mihai Eminescu Suceava Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava Liceul cu Program Sportiv Suceava Colegiul Tehnic Mihai Băcescu Fălticeni Colegiul Tehnic Petru Mușat Suceava Colegiul Tehnic de Industria Alimentară Suceava. Concurenții au avut de parcurs în acest an 5 probe, inspirate din serialul Netflix Squid Game. Regia și coreografia spectacolului au fost semnate de Georgiana Constantinescu.
Câștigătorii ediției 2024 a concursului Miss și Mister Bucovina au fost anunțați de inspectorul școlar Loredana Ceică, membru al juriului.
Și Miss Bucovina 2024, Giurcă Erika, Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava. Felicitări!

“Și-am lăsat la sfârșit băiatul: Mister Bucovina 2024. Este… Huțanu Claudiu George, Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava.
Felicitări tuturor! Haideți să ne dăm la o parte.”

Pentru prima dată, concursul a avut și o latură caritabilă. Prețul unui bilet a fost de 25 de lei. Din bugetul din încasări, o parte a mers pentru cheltuieli de organizare, de achiziționare a recuzitei, iar o altă parte, 1.300 de lei, a mers la o familie formată din doi tineri ieșiți din centrul de plasament din Rădăuți, care trec printr-o perioadă dificilă. A declarat din partea organizatorilor Mihai Greciuc,
președintele Asociației Euroactiv Suceava.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close