LPS Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț: 4-7

Echipa de futsal sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava a suferit a doua înfrângere în Liga Elitelor. Formația antrenată de Andrei Ițco, Gabriel Șuleru și Aurel Constantin a cedat în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 4-7.

LPS Suceava a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 4 la 7 la pauză 2 la 2 într-un meci din cadrul etapei a III-a din Liga Elitelor sub 19 ani la futsal.
Echipa antrenată de Andrei Itzco, Gabriel Șuleru și Aurel Constantin a cedat întâlnirea pe final, după ce a condus cu 2 la 0, iar la scorul de 4 la 5 a avut mai multe ocazii clare, printre care și două bare. Gruparea Suceveană a marcat în acest meci prin Mario Bai, două goluri, Iulian Recolciuc și Adrian Lucian. Pentru LPS Suceava au mai jucat Bogdan Bujoranu, Denis Teleașcă, Flavian Cozma, Denis Țurcanu, Sebastian Giradă, Andrei Sofian, Ștefan Țurcanu și Luca Dănilă.

LPS Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț se vor reîntâlni marți de la ora 18:15 la Piatra Neamț. Cele mai bune două echipe din fiecare serie se vor califica în Final Four-ul Ligii Elitelor.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close