Juniorii 1 de la CSU au debutat în Grupele Valoare

Juniorii I de la CSU Suceava au debutat cu o victorie în Grupele Valoare ale Campionatului Național. Handbaliștii antrenați de Vasile Boca au câștigat, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Constanța cu 45-27.

CSU Suceava a debutat în forță în grupele Valoarea Campionatului Național de Handbal Masculin pentru Juniori 1. Echipa antrenată de Vasile Boca a câștigat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Ion Creangă din Suceava, în fața celor de la CSM Constanța, cu scorul de 45-27, la pauză 21-12. Cu 12 goluri, Florin Drăgoi David a fost principalul marcator al gazdelor. Pentru CSU Suceava au mai jucat Leonte, Râpă, Codrin Radu, Niculae, Șerban, Pășcuț, Ilucă, Codrin Dascălu, Țivichi, Condrea, Alexandru Radu, Mușneagu și Ianis Chiruț.

Gruparea suceveană se află pe primul loc al clasamentului cu 10 puncte, urmată de Dinamo București cu 6 puncte, CSM București cu 5 puncte,
LPS Vaslui cu 4 puncte, CSM Constanța cu 1 punct și LPS Iași fără niciun punct. În a doua etapă din grupele Valoare, echipa antrenată de Vasile Boca va primi vineri de la ora 17, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Ion Creangă din Suceava, vizita celor de la Dinamo București.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close